Page Title

Nieuws

Deze rubriek toont alle actualiteit m.b.t. het FPB, gaande van de meest recente studies, persberichten, en artikels tot aankondigingen van toekomstige publicaties, workshops, colloquia…

Webinar : Vooruitzichten van de transportvraag op lange termijn in België 

Op dinsdag 26 april 2022 (11:00 - 12:30) organiseren het Federaal Planbureau en de FOD Mobiliteit en Vervoer een webinar over de ‘Vooruitzichten van de transportvraag op lange termijn in België’.

De verplaatsingen van personen en goederen staan centraal in onze economische en sociale organisatie. Zij vormen een belangrijk element van de sociale, energie- en milieu-uitdagingen waarvoor we staan. De vooruitzichten voor de transportvraag die op 26 april e.k. zullen worden voorgesteld, werpen een belangrijk licht op dit onderwerp.

View recording

 

Programma

  • 11u: introductiespeech door de voorzitter van de FOD Mobiliteit en Vervoer en de Commissaris-adjunct van het Federaal Planbureau (FPB)
  • 11u10-12u00: presentatie van de vooruitzichten van de transportvraag op lange termijn in België (Benoît Laine en Bruno Hoornaert, experts bij het FPB)
  • 12u00-12u10: pauze
  • 12u10-12u30: Q&A
  • 12u30: afsluitingsspeech door de minister van Mobiliteit, Georges Gilkinet

  Thema's

None

  JEL

None

  Keywords

None

Please do not visit, its a trap for bots