Page Title

De instelling

Het Federaal Planbureau (FPB) is een onafhankelijke instelling van openbaar nut. Het maakt studies en vooruitzichten over economische, sociale en milieubeleidskwesties. Ook wordt de integratie van die beleidskwesties in een context van duurzame ontwikkeling bestudeerd.

Jobaanbiedingen

Geldende jobaanbiedingen

Afgesloten jobaanbiedingen

 • COMMUNICATIEADVISEUR (M/V/X) - Contract van onbepaalde duur 07/05/2021

  Economie, sociale zekerheid, transport, energie, duurzame ontwikkeling: al deze thema’s die centraal staan in de maatschappelijke debatten kunnen jouw belangstelling wekken? Ben je een doorgewinterde communicator? Het Federaal Planbureau is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke om zijn externe communicatie in goede banen te leiden.

  Onze werkzaamheden via de juiste kanalen valoriseren, onze verschillende doelgroepen informeren, bijdragen aan onze imagostrategie... het zijn stuk voor stuk boeiende opdrachten.

   
 • Econoom (M/V/X) - Contract van bepaalde duur 25/09/2020

  In het kader van zijn activiteiten rond het thema sectorale en milieuanalyses, werft het Federaal Planbureau een econoom aan voor een contract van bepaalde duur (24 maanden).

   
 • ICT-Ontwikkelaar (M/V/X) - Contract van onbepaalde duur 09/06/2020

  Het Federaal Planbureau zoekt een wetenschappelijk ontwikkelaar voor een contract van onbepaalde duur. Hij/zij zal hoofdzakelijk instaan voor het ontwikkelen van modelleringssoftware en zal de informaticaploeg bijstaan in haar dagelijkse taken.  

   
Please do not visit, its a trap for bots