Page Title

De instelling

Het Federaal Planbureau (FPB) is een onafhankelijke instelling van openbaar nut. Het maakt studies en vooruitzichten over economische, sociale en milieubeleidskwesties. Ook wordt de integratie van die beleidskwesties in een context van duurzame ontwikkeling bestudeerd.

Jobaanbiedingen

Afgesloten jobaanbiedingen

 • Econoom (M/V/X) - Contract van bepaalde duur 25/09/2020

  In het kader van zijn activiteiten rond het thema sectorale en milieuanalyses, werft het Federaal Planbureau een econoom aan voor een contract van bepaalde duur (24 maanden).

   
 • ICT-Ontwikkelaar (M/V/X) - Contract van onbepaalde duur 09/06/2020

  Het Federaal Planbureau zoekt een wetenschappelijk ontwikkelaar voor een contract van onbepaalde duur. Hij/zij zal hoofdzakelijk instaan voor het ontwikkelen van modelleringssoftware en zal de informaticaploeg bijstaan in haar dagelijkse taken.  

   
 • Aanwerving van een boekhouder (M,V,X) - Startbaanovereenkomst (minder dan 26 jaar) 19/02/2019

   Als boekhouder sta je in voor het uitvoeren van de dubbele boekhouding in een boekhoudpakket. Op het einde van het jaar sluit je de boekhouding af met eindejaarsverrichtingen, inventaris, lijst kostenactivering en opstellen van de jaarrekening. Je levert de gegevens voor de controle van het Rekenhof. Je levert eveneens de gegevens aan de FOD Begroting voor eBMC-statistieken en enquêtes.

   
Please do not visit, its a trap for bots